Over ons

In 2004 startte Patrick de Geus het schildersbedrijf, dat inmiddels bestaat uit een hecht team aan vakbekwame schilders. Vakwerk staat bij De Geus hoog in het vaandel en voor ons hoort deskundig advies, een professionele uitvoering en een tevreden klant daar te te allen tijde bij.

Voor alle schilderklussen en houtrot reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om werk aan het pand of interieur, wij bieden de juiste oplossing en adviseren u graag over alle mogelijke kleuren, materialen en toepassingen.

Voor al onze schilderwerkzaamheden maken wij uitsluitend gebruik van klasse 1 lak van Sigma en Sikkens. Deze verfproducten zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en zijn met het oog op duurzaamheid ontwikkeld. 

We zijn gevestigd in ’s-Gravendeel en voeren onze schilderwerken en onze houtrot reparaties uit door heel Nederland. Van de Hoeksche Waard (o.a. Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen, 's-Gravendeel, Numansdorp) tot Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs vindt u De Geus Schilderwerken terug. Ook zijn wij regelmatig te vinden in de omgeving Drechtsteden. Waaronder; Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de gegevens aan de onderzijde van deze pagina!