Houtrotreparatie

De Geus richt zich naast schilderwerk ook op het saneren en herstellen van houtrot. Door problemen met het hout tijdig aan te pakken bespaart u kosten op de lange termijn. Met onze jarenlange ervaring op dit gebied brengen wij het houtwerk in vrijwel alle gevallen terug naar nieuwstaat.

 

Behandeling van houtrot

Alle zwakke of aangetaste plekken worden vervangen met op maat gemaakte houten elementen, maar niet voordat we het nodige houtwerk hebben verwijderd. Het geheel wordt netjes verlijmd en afgewerkt, zodat er na het herstel niets meer van de reparatie te zien is. Ook al lijkt het in eerste instantie beter om het gehele raam of kozijn te vervangen, het repareren van houtrot is in veel gevallen een stuk goedkoper en doet niet af aan de kwaliteit van het resultaat.

 

De Geus is dé houtrot specialist

We zijn gevestigd in ’s-Gravendeel en voeren onze schilderwerken en onze houtrot reparaties uit door heel Nederland. Van de Hoeksche Waard (o.a. Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen, 's-Gravendeel, Numansdorp) tot Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs vindt u De Geus Schilderwerken terug. Ook zijn wij regelmatig te vinden in de omgeving Drechtsteden. Waaronder; Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de gegevens aan de onderzijde van deze pagina!