Schilderwerk

De seizoenen die we in Nederland kennen stellen de conditie van het schilderwerk sterk op de proef. Van aanhoudende droogte tot diepe nachtvorst, de verf dient onder alle omstandigheden in topconditie te blijven. Dat is nogal wat! Hier komt De Geus van pas.

 

Een goede voorbereiding

Ieder project begint daarom met een goede voorbereiding, waarin we samen de beste oplossing bepalen voor de situatie. Door in het begin de juiste aanpak te hanteren bespaart u onderhoud en kosten in de toekomst.

 

Toewijding op de lange termijn

Over het algemeen wordt er om de 5 jaar een nieuwe verflaag aan het houtwerk aangebracht, waarmee het risico op houtrot en schimmels sterk wordt verkleind. We blijven dan ook het liefst toegewijd aan onze projecten en zoeken de lange termijn samenwerking met onze klanten, om periodiek onderhoud te kunnen plegen en ervoor te zorgen dat het schilderwerk altijd helemaal in orde is. 

 

De Geus is dé schilderspecialist

We zijn gevestigd in ’s-Gravendeel en voeren onze schilderwerken en onze houtrot reparaties uit door heel Nederland. Van de Hoeksche Waard (o.a. Oud-Beijerland, Puttershoek, Strijen, 's-Gravendeel, Numansdorp) tot Barendrecht, Rhoon, Ridderkerk, Pijnacker en Berkel en Rodenrijs vindt u De Geus Schilderwerken terug. Ook zijn wij regelmatig te vinden in de omgeving Drechtsteden. Waaronder; Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via de gegevens aan de onderzijde van deze pagina!